Це сприяє підтримці міжнародного співробітництва, розвитку дипломатичних відносин та підтримці міжнародних ініціатив у сферах економіки, торгівлі, культури та безпеки.

У 2022 році уряд Республіки Сінгапур направив в Україну медичне та рятувальне обладнання, пожежні машини, протипожежне спорядження, міношукачі, медичні товари та інше. У вересні 2023 року Міністерство закордонних справ Республіки Сінгапур оголосило про надання урядом країни нового пакета гуманітарної допомоги Україні, який складався з 22 автомобілів швидкої допомоги. 13 жовтня 2023 року у бібліотеці району Пунггол м. Сінгапур відкрито «Українську книжкову поличку». Україна вперше була представлена власним національним павільйоном на всесвітньо відомому Сінгапурському фестивалі фінансових технологій (SFF)-2023.

Червоний Хрест Сінгапуру закупив у Національну дитячу спеціалізовану лікарню «Охматдит» найновіше обладнання. Так, до «Охматдиту» закупили систему нейромоніторингу з допоміжними засобами та комплектувальними виробами для нейрохірургії та ортопедів. Тепер лікарня забезпечена двома системами ультразвукової діагностики.9 серпня — 

Національний день Республіки Сінгапур

Парламент Сінгапуру прийняв закон про незалежність і проголосив острів суверенною республікою, яка 21 вересня стала 117-м членом ООН.
26 листопада 2019 року створена Депутатська група Верховної Ради України з міжпарламентських зв’язків з Республікою Сінгапур, яку очолюють (співголови) Олександр Качура та Кіра Рудик.

Пресслужба Апарату Верховної Ради України.