Народний депутат України Вадим Галайчук повідомив, що 8 серпня разом із своєю колегою Лізою Богуцькою взяв участь в акції солідарності, що була організована в Києві місцевою громадськістю та грузинською діаспорою.

«У цей особливий день висловлюю співчуття грузинському народові, який, як і український, відчув на собі жахи війни, безкарно розв’язаної путінським режимом. Дуже актуальним є привернення уваги міжнародної спільноти до подій в Грузії та, як продовження, триваючої гострої фази війни в Україні», — сказав Вадим Галайчук.

Політик має надію, що, виправляючи свою байдужість у минулому, цивілізований світ належним чином реагуватиме на злочини росії у сьогоденні та майбутньому.

«Висловлюю слова підтримки грузинському народові, який продовжує боротися за своє європейське майбутнє та протистоїть тиску російської влади. Україна буде продовжувати підтримувати грузинів, які відстоюють свою свободу та обирають вільний демократичний світ», — сказав Вадим Галайчук.

«Хочу подякувати грузинським добровольцям, які пліч-о-пліч воюють з українськими захисниками проти російських загарбників», — зазначив депутат.

Пресслужба Апарату Верховної Ради України.