З гордістю зустрічаємо наших чемпіонів та призерів, які продемонстрували світові силу духу та незламність українського народу, наголошують у Комітеті Верховної Ради України з питань молоді і спорту.
Додому повернулися, зокрема, представники команд з веслування на байдарках і каное, вільної боротьби, греко-римської боротьби, важкої атлетики, синхронного плавання та фехтування.

Серед них: срібні призерки з каное-двійки Людмила Лузан, Анастасія Рибачок; срібна призерка з боротьби вільної Ірина Коляденко; срібний призер з боротьби греко-римської Парвіз Насібов; бронзовий призер з боротьби греко-римської, наш колега Жан Беленюк.

До урочистостей, присвячених поверненню наших спортсменів до України, долучилася дворазова олімпійська чемпіонка та найбільш титулована олімпійська спортсменка в історії України Ольга Харлан.

Колектив Комітету з питань молоді і спорту щиро вітає наших спортсменів з поверненням додому та дякує за незабутні моменти на Олімпіаді-2024.

Також висловлюємо велику вдячність нашим захисникам і захисницям, завдяки мужності та самопожертві яких українські спортсмени змогли взяти участь у Олімпійських іграх, а мільйони вболівальників мали можливість з гордістю стежити за виступами наших героїв у Парижі.

Дякуємо вам, наші Герої українського спорту!

Пишаємося!

Слава Україні!

Героям Слава!

Пресслужба Апарату Верховної Ради України.