«Війна залишає шрами не тільки на тілі, а й глибоко в серці. Проте наші ветерани доводять: жодна травма не може зламати їхній дух. Спорт стає тим потужним інструментом, який допомагає відновити віру в себе та повернутися до життя, наповненого новим змістом», — зазначила народна депутатка Олена Шуляк.

У Звягелі на Житомирщині відбувся шостий етап другого Всеукраїнського туру змагань з адаптивних видів спорту серед ветеранів та військовослужбовців «Сильні України». 

«Ці змагання, започатковані політичною силою «Слуга народу» та Федерацією стронгмену України під суддівством нашого колеги й відомого спортсмена Василя Вірастюка, стали яскравим прикладом сили, відваги та незламності наших героїв», — поінформувала Олена Шуляк.

І додала, що змагання «Сильні України» — це не просто фізична активність. Це можливість для наших ветеранів подолати власні обмеження, перемогти біль і страхи та вийти на новий рівень самовдосконалення.

Це шлях, який відкриває нові горизонти і дарує надію на краще майбутнє. Кожна вправа, кожен рух, незалежно від результату, є кроком до перемоги над собою та до відновлення здоров'я і щасливого життя. За рік існування програми приблизно 1500 ветеранів з різних міст України вже взяли учать у змаганнях. 

«Давайте разом підтримувати наших героїв на цьому шляху. Вони боролися за нас, тепер наш час боротися за них», — зазначила  народна  депутатка.

Політик висловила величезну вдячність небайдужим бізнесменам, які підтримують ці змагання: «Без вашої допомоги та участі цей важливий проєкт не був би можливим». 

Олена Шуляк: «Арсеній Пушкаренко і вся команда СН Житомирщини — не зупиняйтеся!»

Пресслужба  Апарату Верховної Ради України.