Управління Організації Об’єднаних Націй з обслуговування проєктів в Україні (UNOPS) закупило за кошти Королівства Данія три екскаватори Sinomach та два вилкові навантажувачі на 2,5 тонни.

Воскресенська, Мішково-Погорілівська та Ольшанська громади отримали по одному екскаватору, а Мішково-Погорілівська та Ольшанська громади ще додатково отримали по одному вилковому навантажувачу.

Під час передачі техніки були присутні начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, т.в.о. Директора Офісу UNOPS в Україні Саймон Портер, керівник відділу співпраці Посольства Данії Торбен Траустедт Ларсен, голова Миколаївської обласної ради Антон Табунщик та народний депутат України Олександр Пасічний.

«Ми вдячні UNOPS та Королівству Данія за цю важливу допомогу. Отримана техніка дозволить громадам швидко та ефективно відновлювати інфраструктуру та готуватися до зими, забезпечуючи безпеку і комфорт для наших громадян», — зазначив очільник області Віталій Кім.

Зазначимо, що ця допомога була надана в рамках реалізації UNOPS проєкту «Реагування на зимування в Україні – закупівлі, оцінка інфраструктури та техніко-економічне обґрунтування для міста Миколаєва та Миколаївської області».

Пресслужба Миколаївської ОВА.

 

Хочете першими знати про зміни та оновлення в законодавстві?
Хочете з перших уст дізнаватися про роботу Верховної Ради та окремих депутатів?

Підписуйтеся на телеграм-канал «Голосу України»:

https://t.me/GolosUkrainyVR

На наших ресурсах у фейсбуці та телеграмі – найактуальніша офіційна інформація.