Футбол. Нагадаємо, що дніпропетровці з Португалії привезли перемогу — 2:0. І от нове побачення з клубом «Пасуш де Феррейра» — тепер вже на «Дніпро-Арені». Воно розпочнеться о 20:05 за київським часом. Телетрансляцію вестиме канал 2+2.
Сподіваємося, що португальська команда за цей час сильнішою не стала. Вона невдало виступає в національному чемпіонаті, посідає останнє місце, і є спокуса зіграти не на повну силу. Однак пильність втрачати не варто за жодних обставин — неодмінно маємо налаштуватися на серйозне протистояння. Будь-якого суперника слід поважати — це аксіома.
Кілька слів про бригаду арбітрів, котрі працюватимуть сьогодні в Дніпропетровську. Головний суддя Антті Мунукка та його помічники — з Фінляндії. Асистентами будуть Матті Гейнінен та Ян-Петер Аравірта, додаткові рефері — Маттіас Гестраніус і Денніс Антамо. Резервний арбітр — Юкка Гонканен. Делегат УЄФА — Євген Трацюк з Білорусі, суддівський спостерігач — грек Кірос Вассарас.
Побажаємо «морякам» удачі
Сьогодні в Софії (Болгарія) на стадіоні «Васіл Левський» відбудеться матч 4-го туру групового раунду Ліги Європи: «Лудогорець» з міста Разград приймає одеський «Чорноморець». Зустріч розпочнеться о 20:05 (український і болгарський час співпадають), транслюватиме її канал «Футбол».
Поєдинок обслуговуватиме шведська суддівська бригада: головний рефері — Стефан Йоганссон; асистенти — Даніель Густавссон, Йоакім Флінк; четвертий арбітр — Магнус Сьоблом; додаткові асистенти — Мартін Стромбергссон, Андреас Екберг. Делегат УЄФА — Іраклій Накаїдзе (Грузія). Суддівський спостерігач УЄФА — Ніл Беррі (Англія). Солідна компанія, нічого не скажеш.
Два тижні тому в Одесі перемогу з рахунком 1:0 несподівано святкував «Лудогорець». Тож ми дуже сподіваємося, що підопічні Романа Григорчука на стадіоні в столиці Болгарії продемонструють свої найкращі якості.
 
Нападник «Дніпра» Євген Селезньов має попсувати кров португальцям.
 
Фото з архіву  «Голосу України».