Повідомляють у Комітеті  Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики.

Так, Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) запрошує українські компанії взяти участь у тендерах, зокрема, на закупівлю систем крапельного поливу, спрямованих на підтримку продовольчої безпеки та покращення сільськогосподарської діяльності серед сільського населення.

У межах цього тендеру ФАО за фінансової підтримки Франції закупить 2600 систем крапельного поливу. Закуплене обладнання буде розподілено серед сільського населення із Запорізької, Одеської, Миколаївської та Херсонської областей, щоб підвищити ефективність використання водних ресурсів та сприяти розвитку сільського господарства.

Також у межах цього тендера потенційні постачальники можуть подавати пропозиції на повну або часткову кількість необхідного обладнання.

Потенційні  підрядники  повинні подати заявку на участь у тендері до 20 серпня 2024 року, 13:00 (за київським часом) через Глобальний ринок ООН, обравши тендер за відповідним посиланням.

Нагадаємо, що для участі у тендерах постачальники повинні бути зареєстровані у системі Глобального ринку ООН (ГРООН). Детальні інструкції щодо доступу до тендерної документації ФАО та подання тендерної пропозиції через ГРООН можна завантажити на сторінці UNGM Tender Management (Управління тендерами ГРООН).

Пресслужба Апарату Верховної Ради України.