Про це він написав на своїй фейсбук-сторінці:

«Зустрівся з делегацією південноафриканського Фонду Бренхерст, який є провідним африканським аналітичним центром.

Обговорили поточну безпекову ситуацію, роботу Верховної Ради України в умовах повномасштабного вторгнення та співпрацю з країнами Африканського континенту.

Передусім подякував за візит у ці складні часи для нашої держави. Поінформував про парламентську роботу в умовах війни, зокрема інтенсивність ухвалення законопроєктів та євроінтеграційний трек — початок переговорного процесу, де я маю честь бути у складі української делегації щодо укладання Угоди про вступ до ЄС.

Акцентував на важливості для нас дипломатичного шляху — йдеться про реалізацію Формули миру Президента України. Глобальний саміт миру став першим кроком у досягненні цієї цілі.

Крім того, запевнив, що Україна залишається гарантом продовольчої безпеки та розповів про результати програми «Grain from Ukraine».

Для українців війна почалася з незаконної анексії Криму. Ми прагнемо справедливості, повернення всіх територій в межах міжнародно визнаних кордонів та відповідальності за неспровоковану агресію. Разом зі світом маємо всі можливості цього досягти».

Пресслужба Апарату Верховної Ради України.