«Активна командна робота, злагоджений колектив, необхідне сучасне медичне обладнання, ремонт та сама атмосфера, все відповідає сучасним вимогам життя громадян», — зазначила народний депутат.

Політикиня зауважила, що з нагоди урочистостей працівникам відділення екстреної медичної допомоги було вручено ключі від новенького реанімобіля 2024-го року випуску.

І зазначила: «Найважливішим є те, що Волинська «екстренка» робить багато для потреб ЗСУ, постійно відправляє санітарний транспорт на фронт для порятунку життів наших захисників завдяки системному оновленню власного автопарку. А частину карет швидкої допомоги передає на обласні комунальні заклади, які гостро їх потребують».

«Відтепер бригади Маневицького відділення ЕМД, що обслуговують понад 30 тисяч населення у 30 населених пунктах Камінь-Каширського району, матимуть сучасні та комфортні умови для роботи та відпочинку», — констатував керівник комунального підприємства «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Володимир Шмаль.

— Адже медицина розвивається, — зауважила депутатка, — рухається вперед, це видно по роботі лікувальних закладів не лише великих міст України, а й інших населених пунктів, що є дуже важливо та необхідно.

«За останні роки ми вкотре пересвідчились, що якісна медицина рятує життя. Тому слід робити все необхідне для того, щоб у кожного громадянина в різній місцевості був доступ до необхідної медичної допомоги», — зазначила народна обраниця.

«Маневицька ОТГ є прикладом плідної праці та забезпечення добробуту й комфортного життя її мешканців», — зазначила народний депутат Ірина Констанкевич.

Пресслужба Апарату Верховної Ради України.