«Сумщина — справжній взірець сили духу: тут лінія фронту подекуди за кілька кілометрів, а люди не просто живуть, а вибудовують майбутнє і впевнені, що реалізують ці плани», — зазначила народна депутатка України Кіра Рудик.

Політик звернула увагу, що будівництво найбільшого укриття в Сумах, яке буде в одній зі шкіл — це ілюстрація того, як об’єднання зусиль кожного в громаді дає результат, і це треба підтримувати.

«У межах програми партнерства ГО «Land of Freedom Foundation» та SILC, Swedish International Liberal Centre та  Taiwan Foundation for Democracy зустрілася з жінками Сумщини — активістками, представницями благодійних фондів та лідерками прифронтових громад, — розповіла Кіра Рудик. — Виступила на презентації школи The Alliance Of Her Ukraine Mission 2024 як амбасадорка програми».

Обраниця зазначила, що також обговорювали виклики місцевого самоврядування, яких чимало нині. «Домовилися, що будемо використовувати синергетичні зв’язки, які є з міжнародними партнерами і жінками з інших регіонів, аби допомогти. Бо ці зусилля і ці люди того варті», — сказала Кіра Рудик.

Пресслужба Апарату Верховної Ради України.