Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко на своїй фейсбук-сторінці зазначив: «Громадська організація «Вокс Україна» презентувала оновлення Коефіцієнта корисної дії депутатів або ж індекс підтримки реформ, що демонструє, як голосували за реформаторські й антиреформаторські закони.

Крім ККД депутатів, також дослідили середнє значення пофракційно та коефіцієнт корисності Верховної Ради України, що має результат 68% і є більшим за показник минулого скликання на 11 відсоткових пунктів. Ознайомитися детально з рейтингом можна за цим посиланням: https://voxukraine.org/ipr/

За останні два роки реформаторська адженда пов’язана з євроінтеграційним шляхом нашої держави. І цей трек буде продовжуватися, адже в переговорній процедурі багато завдань щодо синхронізації з європейським простором. Крім того, зосереджуємо увагу в Парламенті також на виконанні обіцянок перед міжнародними партнерами й виконанні плану Ukraine Facility.

Найближчим часом Верховна Рада розгляне законопроєкти щодо військових питань, підтримки наших Героїв, позбавлення нагород і звань зрадників, а також інших важливих питань.

Дякую за запрошення і дослідження — це допомагає робити український Парламент кращим», — зазначив Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко.

Пресслужба Апарату Верховної Ради України.