А також — розвіяти ті міфи, які продовжує тиражувати російська так звана ліберальна опозиція. Так вважає народна депутатка, лідерка партії «Голос» Кіра Рудик.

«Наявність операції в прикордонні з рф і можливостей для того «пригніченого російського народу, який тільки чекає, щоб їх звільнили від путіна», показує, що росіяни насправді не хочуть від нього звільнятись. Ми бачимо, що російський народ підтримує і початок війни в Україні, і її продовження. Це важливий аспект, який нам потрібно доносити до наших міжнародних партнерів», — наголошує політикиня.

Завдання українців нині, а надто після тих заяв, які зробили на Заході колишні політв’язні кремля, доводити, що цю війну підтримує російський народ, а отже, покарання має бути справедливим і для них теж.

«Ми маємо вкотре наголошувати, що це війна не путіна, це війна всієї росії. І тому відповідальність буде і для всіх її учасників, і для всіх, хто підтримував. Унікальність операції в тому, що вона розвінчує ті міфи, які так звана ліберальна російська опозиція намагається нав’язати нашим партнерам на Заході», — резюмує лідерка «Голосу».

Пресслужба Апарату Верховної Ради України.