«Завдяки перемозі в конкурсі «Твори добро», ініційованому «Ми — Вінничани» та Фондом «МХП-Громаді», ГО «Життя та розвиток громад», ТОВ «Велес-Віта», Петру Струсевичу, місцевим фермерам, нашій підтримці, два амбітні проєкти отримають фінансування для реалізації в селах Рівному та Вищеольчедаєві Мурованокуриловецької громади», — зазначила народна депутатка Лариса Білозір.

«Кожного разу дуже приємно особисто вручати чергові сертифікати, тим паче таким дієвим жінкам, старостам сіл Вищеольчедаїв та Рівне Тетяні Квятковській та Надії Чуплаковій та бачити в очах переможців іскру натхнення!» — зауважила народна обраниця.

І додала: «Отже, які це проєкти! Арт-простір «Дій. Твори. Надихай». Він об’єднає мешканців Вищеольчедаївського старостинського округу навколо місцевого Будинку культури. Тут буде оновлено фасад, перед будівлею буде постелена плитка, встановлено дитячий майданчик та лави. Усе для того, щоб жителі громади та дітвора реалізували потреби в підтримці здорового способу життя, ментального здоров’я, культурного відпочинку. Сподіваюсь, місце стане таким осередком, де кожен зможе реалізувати свій потенціал, знайти нових друзів та провести час із користю».

«Проєкт «Творимо майбутнє села» спрямовано також на благоустрій центральної частини села Рівного біля Будинку культури. Село Рівне розташоване на важливій транспортній артерії та є перлиною громади. Завдяки реалізації проєкту буде впорядковано територію, висаджено нові дерева та кущі, центральна частина села біля БК набуде оновленого вигляду. Це також створить комфортні умови для відпочинку місцевих жителів», — зазначила Лариса Білозір.

Народна обраниця додала, що «реалізація цих невеличких, але потрібних для людей проєктів у селах важлива навіть у воєнний час, адже тут живуть діти та родини наших захисників, які заслуговують мати такі простори для відпочинку та дозвілля».

«А ініціативні мешканці громад прикладом участі в таких конкурсах, як наш, демонструють, що завдяки спільним зусиллям можна досягти результатів і зробити життя кращим не лише для себе, а й для односельців!» — зауважила народна депутатка Лариса Білозір.

Пресслужба Апарату Верховної Ради України.

Фото з фейсбук-сторінки народного депутата.