«Назва заходу «Захистили! Виростили! Зробили!» дуже влучно описує реалії, в яких працюють українські сільськогосподарські виробники», — зазначив народний депутат України Ігор Мурдій.

«Ми всі знаємо, наскільки війна ускладнила усі робочі процеси. Аграрії працюють у надзвичайних умовах і роблять усе задля продовольчої безпеки держави. В умовах війни, браку ресурсів та нестачі кваліфікованих кадрів. І замість гучних слів я висловлюю нашим аграріям та сільгоспвиробникам свою повагу за стійкість та тяжку працю», — сказав народний обранець.

За словами народного депутата, захід за участю в. о. міністра аграрної політики та продовольства України Тараса Висоцького, представників аграрного сектору був присвячений підтримці сільськогосподарських виробників. Аграрії показали продукцію власного виробництва на масштабній виставці в рамках форуму.

«Не оминули обговорення-дискусії наявних проблем аграрного сектору та низки питань, від вирішення яких залежить розвиток однієї з основних для Кіровоградщини галузей», — зазначив народний депутат Ігор Мурдій.

Пресслужба Апарату Верховної Ради України.