1. Підтримав пропозиції Комітету до порядку денного дванадцятої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання та затвердив план роботи Комітету на наступну сесію Парламенту.

2. Запропонував головному Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки рекомендувати Верховній Раді України внести законопроєкт реєстр. № 10128 на розгляд для прийняття його за основу у першому читанні з урахуванням такої пропозиції: під час доопрацювання до другого читання проєкту закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення законодавства з питань прикордонного контролю», реєстр. № 10128 від 6 жовтня 2023 року виключити пункт 7 розділу I у зв’язку з прийняттям Закону «Про внесення змін до Закону України «Про використання ядерної енергії та радіаційну безпеку» від 16 листопада 2022 року 

3. Комітет більшістю голосів не підтримав законопроєкт реєстр. № 11290 щодо захисту інформації та кіберзахисту державних інформаційних ресурсів, об’єктів критичної інформаційної інфраструктури.

4. Рекомендував Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики законопроєкт про внесення змін до розділу ХХІ «Прикінцеві та перехідні положення Митного кодексу України щодо сприяння відновленню інфраструктури альтернативної енергетики України, реєстр. № 11455 включити до порядку денного сесії та внести його на розгляд Верховної Ради України для прийняття у першому читанні за основу.

Також Комітет взяв до відома інформацію Держенергонагляду про результати перевірки застосування операторами системи розподілу (обленерго) графіків погодинних відключень (ГПВ) та справедливого розподілу електроенергії в областях, зокрема про зафіксовані порушення, та інформацію щодо ситуації у вугільній галузі, а також щодо виплати зарплати шахтарям.

Пресслужба Апарату Верховної Ради України.