«Привезли разом з Олексієм Кузнєцовим на Херсонщину пікап, обладнаний туреллю для великокаліберного кулемета з тепловізійним прицілом (дякуємо Володимиру Суботовському) та лазерною указкою для боротьби з повітряними цілями противника», — інформує народний депутат України Сергій Гайдай.

«Ще одна вогнева група тепер має «обладнання», аби «ловити» ворожі шахеди — дрони, які не дають нормального життя мешканцям нашої країни», — зауважив народний обранець.

«Благодійний Фонд Сергія Гайдая / Serhiy Hayday Charity Foundation разом з Полянською (Закарпаття) командою майстрів у дуже стислі терміни виготовили ще одну установку. Хлопці швидко зварили конструкцію, ми закупили необхідні військові «деталі», а про мобільність подбали наші литовські друзі Blue / Yellow for Ukraine) — придбали пікап, який допоміг доставити в Україну свалявський волонтер Іван Чийпеш. Автівка технічно «здорова». Трохи естетичної роботи — і готово. Доукомплектували пікап чохлом на турель та маскувальною сіткою», — поінформував політик.

«Успішного чергування екіпажу, який буде працювати з цією установкою!» — побажав Сергій Гайдай.

«Друзі, всі, хто долучився до організації цієї важливої допомоги для наших хлопців, я щиро дякую за нашу єдність і розуміння «задля чого і задля кого», — додав політик.

«Йонас Охман, велика подяка вам та вашій країні за цю постійну підтримку. Це про збереження життя», — висловив слова щирої подяки народний депутат Сергій Гайдай.

Пресслужба Апарату Верховної Ради України.