У Сумах відбулося урочисте вручення ключів від нових квартир. Щасливими власниками житла стали 39 родин—учасників програм державного житлового будівництва. З них 27 сімей придбали квартири в рамках програми здешевлення вартості іпотечних кредитів, 12 — за програмою «Доступне житло». Радість новосіль сумчанам подарував колектив будівельників ТОВ «БВК компанія «Федорченко» — лідер житлового будівництва в регіоні.
Ключі новоселам вручали голова Сумської облдержадміністрації Юрій Чмирь та перший заступник голови правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Євген Ісаєв.
«Хоча область і не є індустріальним центром, проте бере активну участь у програмах державного житлового будівництва, взявши при цьому курс на зведення новобудов. Розвиваючи будівництво за цими програмами, регіон водночас розвиває власну економку», — наголосив у своєму виступі столичний посадовець. І справді, за час дії державних житлових програм ними на Сумщині скористалося понад 400 жителів, а в рамках їх виконання в області вже зведено 28 багатоквартирних житлових будинків.
Сумська область.