Сьогодні голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко провів робочу нараду за участю генерального директора госпіталю Віталія Полатайчука, представника підрядної будівельної організації «Пірусбуд», яка виконує будівельні роботи, Андрія Лепьошкіна, депутата обласної ради Олександра Шкурідіна. 

Керівник медичної установи розповів про формування мультидисциплінарної команди фахівців з фізичної та психічної терапії, психологів та реабілітологів для роботи із військовими. Для цих медиків у рамках програми «Recovery» організоване щотижневе навчання для удосконалення навичок. Крім того, обговорили кадрове забезпечення установи загалом. 

Своєю чергою Андрій Лепьошкін надав інформацію про стан виконання ремонтних робіт і термінів їх виконання, озвучив проблемні питання, які потребують вирішення. 

Підсумовуючи, Олексій Бойко наголосив на необхідності дотримання будівельних норм при виконанні ремонтних робіт, та закликав учасників наради докласти зусиль, аби центр став справді комфортним і корисним для наших захисників.

Пресслужба Чернівецької обласної ради.