Про це поінформував народний депутат України Сергій Штепа.

Народний обранець додав, що «роботи проводяться в три зміни. Підрядній організації поставлено амбітне завдання: вже цієї осені діти мають сидіти тут за партами. Висловив сумнів у тому, що це реально, враховуючи дійсно колосальний обсяг робіт та поточний стан об’єкта. У відповідь почув, що не пізніше листопада школу дійсно буде відкрито. Що ж, поживемо — побачимо».

«Станом на сьогодні тут завершено розробку котлована та бетонування нижньої монолітної плити. Виконано бетонування підготовки, влаштовано гідроізоляцію бетонної підготовки (праймер та руберойд). Триває влаштування опалубки стін та залиття», — додав Сергій Штепа.

Й уточнив: «Навчатись у цій школі діти будуть у декілька змін. Згідно з проєктом розміститися в ній зможуть до 500 учнів одночасно, тобто у дві зміни навчатимуться до 1000 учнів. Для безпеки передбачена міцна арматура, декілька входів і навіть аварійний лаз, а також системи пожежогасіння».

«Загальна площа школи — близько 1400 м кв. Вартість робіт становить 112 млн 600 тис. грн. З них 81 млн 833,5 тис. грн фінансуються з державного бюджету і 30 млн 766,5 тис. грн — з обласного. Найближчим часом буде оприлюднено детальний кошторис», — наголосив народний депутат України Сергій Штепа.

Пресслужба Апарату Верховної Ради України.