«Молоді, амбітні, відкриті до нових викликів, з жагою до знань та непереборним прагненням змінювати світ. Такі вони, студенти КНУБА (Київський національний університет будівництва і архітектури) — 1700 бакалаврів і 700 магістрів, які сьогодні почали свій шлях до здобуття знань та професійного зростання», — повідомила народна депутатка України Олена Шуляк.

«Цей рік особливий, адже кожен із них усвідомлює, що обрав не просто професію, а відповідальну місію — творити нове майбутнє України. Вони — майбутні архітектори, інженери, урбаністи, які за-кладатимуть фундамент для відновлення наших міст і сіл, перетворюючи мрії на реальні проєкти», — зазначила народна обраниця.

«Свого часу теж здобула диплом у галузі будівництва за спеціальністю «економіка і управління в будівництві», тому з особливим трепетом вітаю молодь, яка обрала цей непростий але важливий шлях. Цей перший крок у їхньому професійному житті важливий. Попереду багато викликів, але я впевнена: вони впораються з усіма труднощами і стануть справжніми творцями нової, європейської України», — зауважила народна обраниця Олена Шуляк.

Пресслужба Апарату Верховної Ради України.