У найбільші свята – він на передовій. Щоб військові відчували, що важливі для кожного з нас.

«Щодня – у молитві та роботі. Разом із парафіянами купують дрони і возять їх військовим, бо що більше безпілотників отримають наші захисники, то більше у них шансів вижити. Капелан Василь Гасинець уже понад 10 років волонтерить, перевозить необхідне для ЗСУ, а головне – підтримує хлопців і дівчат у скрутні миті», – каже голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко.

Відколи почалася повномасштабна війна, допомагає доправити додому тих, хто на щиті. Людина з великим серцем і сталевою волею. А також – настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці та Святого Антонія, де сьогодні вшановують загиблих бійців 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади. У її складі служать чимало буковинців, майже 40 – полягли на полі бою. Разом із парафіянами, усіма присутніми Василь Гасинець помолився за загиблих. Герой України Богдан Магаляс вручив рідним полеглих бійців відзнаки «Хрест Героя».

«Для Чернівецької обласної ради було надзвичайно почесно підтримати проведення цього заходу, а для мене – вручити Василеві Гасинцю відзнаку голови Чернівецької обласної ради «Незламні». Щира вдячність, вам отче, за все! Вічна слава Героям України!», – зазначив Олексій Бойко у своєму вітальному слові.

Пресслужба Чернівецької обласної ради.

 

Хочете першими знати про зміни та оновлення в законодавстві?
Хочете з перших уст дізнаватися про роботу Верховної Ради та окремих депутатів?

Підписуйтеся на телеграм-канал «Голосу України»:

https://t.me/GolosUkrainyVR

На наших ресурсах у фейсбуці та телеграмі – найактуальніша офіційна інформація.