Наші військові щодня виборюють право на незалежність нашої держави. А всі українці їм у цьому допомагають попри окупацію, пропаганду та небезпеку. Донати на дрони та автівки, волонтерство — кожен з нас робить внесок у наближення Перемоги.

Кожен з нас може долучитися до народної розвідки за допомогою чатботу єВорог. За 2,5 року роботи чатбота українці більш як 620 тисяч разів повідомляли про опорні пункти росіян, склади з боєприпасами, особовий склад та техніку.

За важливістю інформація з окупованих територій прирівнюється до даних розвідки, БпЛА чи супутникових знімків. І хоча робота народної розвідки здається непомітною, щодня ми бачимо її результати у звітах Генштабу.

Одного разу військові попросили знайти РЕБ, користувач із Запорізької області надіслав заявку в єВорог. Наступного дня РЕБ було знищено. Для нас це кілька кліків у смартфоні, для Сил оборони — цінні дані та «очі» на окупованій території.

Переходьте в єВорог з головного екрана в застосунку Дія або за посиланням:https://t.me/evorog_bot

Долучайтеся до народної розвідки, ставайте очима військових і пам’ятайте про власну безпеку. Не обговорюйте переміщення ворожої техніки телефоном, робіть фото/відео тільки з безпечної відстані. Після відправки інформації видаляйте історію листування із чатботом і весь відзнятий матеріал зі смартфона.

Виборюємо Перемогу разом!

Пресслужба Апарату Верховної Ради України.