Вітаємо вас з Днем фізичної культури і спорту!

Це свято є символом незламності духу, сили волі та прагнення до досконалості. Сьогодні ми вшановуємо всіх, хто робить внесок у розвиток фізичної культури і спорту, популяризує здоровий спосіб життя та підтримує молоде покоління на шляху до нових досягнень.

Українські спортсмени завжди були прикладом мужності, наполегливості та цілеспрямованості, прославляючи нашу країну на міжнародній арені. Незважаючи на вкрай складні умови підготовки до Олімпійських та Паралімпійських ігор, українські атлети блискуче виступили в Парижі, продемонструвавши самовіддачу, бійцівський характер, вміння віддати всі сили задля перемоги. Весь світ побачив силу  і міць  непереможного Українського народу!

Особливу вдячність хочемо висловити тим спортсменам, які стали на захист України у війні проти російської агресії. Ваш героїзм та самовідданість є прикладом для кожного з нас. Ви захищаєте не лише територіальну цілісність держави, але й наші спільні цінності, свободу та право на незалежне майбутнє. Ми схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто віддав своє життя за Україну, та дякуємо кожному, хто сьогодні захищає наш спокій на передовій.

Нехай цей день нагадує нам про важливість фізичної культури і спорту, як джерела здоров'я, сили та єдності нації. Бажаємо всім спортсменам нових перемог, тренерам — натхнення у вихованні чемпіонів, а вболівальникам — незабутніх емоцій та віри в успіхи наших команд.

Разом ми обов'язково подолаємо всі труднощі і побудуємо сильну, здорову та успішну Україну!

Слава Україні! Героям Слава! Україна Переможе!

З найкращими побажаннями —
Колектив Комітету Верховної Ради України з питань молоді і спорту

Прес-служба Апарату Верховної Ради України