Це максимальна версія представленої новинки, де доступні всі останні інновації, технологічні рішення та функції. Такий пристрій універсальний, адже підходить для бізнесу, розваг, навчання та створення високоякісних фотографій.

Апаратна частина чудово поєднується з оптимізованою операційною системою. Про всі функції та особливості можна прочитати за посиланням https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/mobilnye_telefony_apple-iphone-16-pro-max.html, де заразом зробити замовлення на покупку. Телефон може витримати інтенсивні навантаження та зберігати належну функціональність довгий час.

Зовнішні особливості

Рамки тонкі, корпус країв має невелике заокруглення. Основа виготовляється з титанового сплаву нового покоління Grade 5, що гарантує захист від механічного впливу та інших пошкоджень. Оздоблення з матовим блиском і це зроблено для того, щоб унеможливити появу слідів від пальців. Оновилися панелі скла Ceramic Shield, що дозволило збільшити міцність у два рази. На вибір представлені такі відтінки:

● White;

● Natural;

● Black;

● Desert.

Габаритні розміри 163x77,6x8,3 мм, а вага складає 227 грамів. Телефон працюватиме навіть при зануренні на глибину 6 метрів завдяки новому стандарту захисту від води та вологи.

Дисплей

Застосовується всім відомий дисплейний модуль Super Retina XDR із діагоналлю 6,9 дюйма. Матриця OLED гарантує комфортні умови для перегляду будь-якого контенту за рахунок насичених відтінків та глибини кольору. Одна з новинок – це технологія макролінз, щоб підвищити яскравість та одночасно знизити витрати енергії.

Роздільна здатність 2868x1320 пікселів, а щільність точок становить 460 одиниць на дюйм. Максимальна яскравість досягає тих самих параметрів 2000 ніт, щоб комфортно працювати з телефоном при впливі прямих сонячних променів.

Продуктивність

Новинка оснащується процесором A18 Pro із тактовою частотою 3,89 ГГц. Він одночасно працює як центральний та графічний процесор. Система Neural Engine забезпечує прискорену роботу програм із застосуванням особливостей штучного інтелекту. Навіть найважча графіка відображається ідеально і без затримок, тому новинки відмінно підійде для фанатів ігор.

Теплова структура на задній стінці та скло ефективно відводять зайве тепло, тому продуктивність смартфону залишатиметься стабільною тривалий час. На додаток до процесора передбачено 8 Гб оперативної пам'яті.