«Попри труднощі, викликані війною, Миколаїв продовжує жити. Тут вирує життя. Діти займаються спортом, творчістю і навчанням, дорослі ж працюють та роблять свій внесок у Перемогу України. Цей день не став винятком, а скоріше — показав нашу спільну єдність і готовність боротися за майбутнє», — поінформував народний депутат Олександр Пасічний.

«Протягом дня у місті проводили різноманітні заходи, присвячені святу Дня міста. Долучився до старту святкового велопробігу разом з начальником Миколаївської ОВА Віталієм Кімом, міським головою Олександром Сєнкевичем та керівником Офісу посольства Данії Якобом Хансеном. Десятки містян різного віку — від дітей до найстарших — долучилися до пробігу. Ми маємо змогу займатися спортом завдяки нашим Збройним Силам, за що безмежно вдячні кожному воїну», — зауважив народний обранець.

«Також привітав учасників чемпіонату України серед дитячих команд Еліт-Ліги ДЮФЛ — Дитяча юнацька футбольна ліга України. Символічно, що саме у День міста наша команда СДЮШОР Миколаїв розпочала цей чемпіонат з командою Полтави. Побажав дітям постійного професійного зросту та перемог. Блискавична гра, високий професіоналізм, неймовірна атмосфера!» — зазначив політик.

І додав: «Миколаїв — це місто героїв, які з «коктейлями Молотова» в руках стали на захист своєї домівки. Це місто людей, які з рекордною швидкістю реагували на запити військових і допомагали будувати оборонні споруди. Це місто людей, зроблених зі сталі!»

«Сьогодні Миколаїв посічений ракетами, але об’єднаний і сильний. Він відновлюється і крок за кроком стає кращим. І він точно стане таким, яким його мріють побачити містяни. З днем міста, незламний Миколаєве! Слава Україні!» — привітав народний депутат Олександр Пасічний.

Пресслужба Апарату Верховної Ради України.