Лісгоспи Подільського офісу постійно підтримують зв'язок із воїнами-лісівниками, знають їхні потреби та допомагають закривати збори. 

За час повномасштабного вторгнення нашим колегам-військовим було передано дороговартісну амуніцію та сотні пакунків з необхідними речами. 

Днями до захисників поїхала нова партія допомоги. Філія «Летичівське лісове господарство» придбала для свого колеги потужний генератор. Філія «Чернівецьке лісове господарство» на запит військового зібрала декілька пакунків із речами першої необхідності: харчуванням, засобами гігієни та побутового вжитку. Філія «Шепетівське лісове господарство» подбала про імунітет воїнів-лісівників та демобілізованих співробітників. Їх підготували пакунки із корисними смаколиками  та вітамінами: медом, чаєм, сухофруктами. Восени – це відмінно допомагає підтримувати здоров'я. 

Надзвичайно приємно було зустрітися та поспілкуватися з хлопцям, які зараз у відпустці. 

Пам'ятаємо і про родини загиблих Героїв-лісівників. Окрім допомоги, яка їм гарантована від ДП «Ліси України», завжди намагаємося бути поруч, щоб вислухати і підтримати. До Дня працівника лісу усім сім'ям полеглих Героїв та безвісти зниклих передбачили матеріальні виплати. Додатково працівники філій «Чортківське лісове господарство» та «Сокирянське лісове господарство» завезли родинам продуктові набори.

Пресслужба Подільського лісового офісу.