До нього ввійшли депутати від різних фракцій. Мене обрано головою, про це повідомив народний депутат України Олександр Васюк на своїй фейсбук-сторінці.

«У рамках цього МФО я працюватиму над розвитком двосторонніх відносин між Україною та Суверенним Мальтійським Орденом, співпрацюючи з Посольством Суверенного Мальтійського Ордену в Україні. Спільно ми будемо підтримувати та розвивати благодійні ініціативи, гуманітарні, правові та освітні проєкти, які спрямовані на допомогу українцям, їх реабілітацію та навчання», — зазначив парламентарій.

«Суверенний Мальтійський Орден підтримує Україну від початку повномасштабного вторгнення: реалізує гуманітарні проєкти, надає психологічну та соціальну допомогу українцям, які постраждали від війни, підтримує нашу країну на міжнародному рівні. У своїй діяльності Суверенний Мальтійський Орден дотримується принципу нейтральності, неупередженості й аполітичності», — зауважив народний обранець.

«Наша співпраця між парламентом та Суверенним Мальтійським Орденом дасть змогу реалізувати нові спільні ініціативи та допомоги людям, які постраждали від війни», — підсумував Олександр Васюк.

На знімку: з Послом Суверенного Мальтійського Ордену в Україні Антоніо Ґаззанті Пульєзе ді Котроне.

Пресслужба Апарату Верховної Ради України.