Спікер українського Парламенту зазначив: «Прийняв Надзвичайного і Повноважного Посла Японії в Україні Кунінорі Мацуду, який завершує свою місію в нашій країні.

Подякував за все, що робить Японія для підтримки України. Особливо відзначив важливість міжпарламентської співпраці. Участь Верховної Ради України у низці спільних міжнародних заходів на рівні парламентів країн Великої Сімки стала яскравим прикладом якісної спільної роботи.

Також відзначив важливість розвитку двостороннього партнерства між Україною та Японією, незмінну підтримку Японії в міжнародних організаціях, цінність ухвалення резолюцій на підтримку України та укладення безпекової угоди між Україною та Японією.

Під час зустрічі подякував за особисті зусилля посла Японії, спрямовані на розвиток україно-японської співпраці, допомогу Україні у складні часи протидії російській збройній агресії.

Також ми окреслили пріоритетні сфери подальшої співпраці. Переконаний, що і надалі відносини між нашими країнами будуть такими ж продуктивними».

Пресслужба Апарату Верховної Ради України.