«Це ще один крок до того, щоб підтримати наших підприємців, які в ці нелегкі часи працюють на благо країни», — повідомила народна депутатка України Олена Копанчук.

Народна обраниця зауважила: «Мене надихає той факт, що наші підприємці — це справжні герої тилу. Вони не тільки розвивають свої справи, створюють робочі місця, а й щодня підтримують наш фронт своїми податками. Завдяки їхній наполегливості та праці держава має змогу забезпечувати армію, купувати зброю та підтримувати нашу оборону».

«Особлива подяка тим, хто вже скористався державними програмами і отримав грантове фінансування для розвитку бізнесу. Ви — приклад того, як власні ідеї можуть зміцнювати нашу економіку та забезпечувати майбутнє нашої країни», — зауважила Олена Копанчук.

«Кожна гривня, сплачена до бюджету, — це вклад у нашу Перемогу. Ваш труд — це надважливий фронт, який робить нас сильнішими щодня», — підкреслила народна обраниця.

«Дякую кожному з вас за відданість справі, сміливість і віру в нашу спільну Перемогу. Разом ми сильні. Разом до Перемоги!» — зазначила народна депутатка Олена Копанчук.

Пресслужба Апарату Верховної Ради України.