«Кожен із них працює в своїй громаді з ветеранами, але попри основну діяльність вони мають й іншу. Вони волонтерять, допомагають один одному та нашим військовим», — повідомив народний депутат України Олександр Пасічний.

«Привітав їх з прийдешніми святами — Днем ветерана та Днем людей похилого віку. Підтримувати такі організації, особливо у такий складний час, це наш обов’язок, адже наша сила у єдності», — зауважив політик.

Народний обранець зазначив: «Вручив подяки та особисто висловив вдячність кожному за їхню щоденну роботу. Ми не повинні забувати про тих, хто працює з нашими людьми похилого віку, хто працював десятки років на різних підприємствах для розвитку області та має безмежний життєвий досвід».

«Дякую за все, що ветерани зробили тоді та продовжують робити зараз. Голова обласної організації ветеранів Валентина Редька розповіла про те, як зараз вони плетуть маскувальні сітки, готують смаколики для військових, збирають гуманітарні пакунки та роблять ще багато іншої роботи для допомоги іншим. Це дуже поважно. Вітаю з прийдешніми святами! Разом переможемо!» — висловив слова подяки народний депутат Олександр Пасічний.

Пресслужба Апарату Верховної Ради України.