Невдовзі на полицях національного ритейлера буде представлена продукція, вироблена українськими ветеранами-підприємцями або членами їхніх сімей під брендом «Створено Захисниками».

Документ підписали міністерка у справах ветеранів України Наталія Калмикова та генеральний директор національної мережі ТЦ «Епіцентр К» Петро Михайлишин.
«Створено Захисниками» — це бренд Міністерства у справах ветеранів України, що має на меті зробити товари і продукцію, виготовлені ветеранами-підприємцями, впізнаваними та популярними. І цим сприяє розвитку ветеранського бізнесу.

Українські споживачі зможуть легко ідентифікувати продукцію ветеранів завдяки графічному зображенню. Воно підтверджує, що продукція справді виготовлена ветеранами.

«Я рада, що такий потужний лідер вітчизняного ритейлу долучився до нашого проєкту. Ваша мережа торговельних центрів стане потужним майданчиком для представлення продукції, виробленої українськими ветеранами-підприємцями та їхніми сім’ями. Прагнемо допомогти їм стати впізнаваними виробниками якісної продукції. Я впевнена в успіху нашої співпраці», — наголосила Наталія Калмикова.

«Сьогодні, підписавши меморандум про співпрацю між компанією «Епіцентр» та Міністерством у справах ветеранів, ми розпочинаємо проєкт співпраці з ветеранами-підприємцями. Ми будемо раді бачити на наших торговельних площах, а також на онлайн-платформі товари, вироблені ветеранами війни», — зазначив генеральний директор національної мережі ТЦ «Епіцентр К» Петро Михайлишин.

Зазначимо, Мінветеранів працює над масштабуванням проєкту «Створено Захисниками». Тому запрошуємо всіх ветеранів-виробників долучатися та подавати заявку для отримання права використання бренду «Створено Захисниками».

Фахівці Мінветеранів нададуть всіляку допомогу в підготовці необхідного пакету документів, у тому числі для виходу продукції на полиці мережі та популяризації її на національному ринку.

Пресслужба Апарату Верховної Ради України.