Про це заявив народний депутат, заступник голови парламентського Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Арсеній Пушкаренко.

«Президенту Володимиру Зеленському у США вдалося провести понад 30 зустрічей зі світовими лідерами, зокрема з прем’єром Індії Нарендрою Моді, з президентом Туреччини, з президентом ПАР, із лідерами багатьох країн світу, двопартійні зустрічі в Палаті представників і в Сенаті Сполучених Штатів. Відбулася важлива зустріч з президентом Джо Байденом, із кандидатами в президенти Дональдом Трампом та Камалою Гарріс. Був представлений План перемоги, який наблизить імплементацію української Формули миру. Думаю, що розмови про перегляд ядерної доктрини рф — це відповідь на потужний візит нашого глави держави до США», — зазначив парламентарій.

Він додав, що Україна не розглядає жодних компромісів щодо своєї територіальної цілісності або територіальних поступок росії, адже це не відповідає нормам міжнародного права, до того ж це не зупинить путіна.

Пресслужба Апарату Верховної Ради України.