«Обласний етап Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю учнів «Козацький гарт» цьогоріч провели у Новій Одесі. Привітав учасників змагань, які приїхали з різних куточків Миколаївської області. Це 21 команда: усі показали гідний рівень спортивної підготовки. Однак представляти Миколаївщину на всеукраїнському етапі ігор будуть лише три команди переможців», — повідомив народний депутат України Олександр Пасічний.

Як зазначив народний обранець: «Діти змагалися за першість у кількох естафетах — естафеті з перешкодами, «Валунах», «Футболінгу», «Влучних», «Розумних, швидких та вправних».

«Завжди кажу, що дитяче завзяття у спорті надихає робити все можливе, аби таких заходів було якомога більше. Адже спорт — це не лише про фізичний розвиток, а й соціальний. У перервах діти бавились та гралися, чого через ковід та війну не було вже давно на такому рівні», — зауважив політик.

«Дякую організаторам за такий високий рівень підготовки заходу та загалом підтримку спорту для дітей. Вони — майбутнє нашої країни, за яке зараз борються наші захисники та захисниці. Переможемо! Слава Україні!» — підсумував народний депутат Олександр Пасічний.

З фейсбук-сторінки народного депутата.