Сьогодні це сучасний центр з гарним матеріальним забезпеченням, де пацієнти можуть відновлювати здоров’я», — повідомила народна депутатка України Лариса Білозір.

Народна обраниця зауважила: «Відділення повністю укомплектовано професійними кадрами: досвідченими лікарями та кваліфікованими реабілітологами, які володіють сучасними методиками роботи. Завдяки підписанню договору з Національною службою здоров’я України пацієнти можуть отримувати необхідні безплатні послуги в межах пакету медичних гарантій».

«Отже, після перенесених інсультів, інфарктів, складних операцій та інших важких захворювань жителі Тульчинського району мають змогу проходити реабілітацію в своїй лікарні, без потреби їздити в обласний центр. Важливо, що у відділенні також проходять реабілітацію ветерани після поранень. Найближчим часом відділення також отримає сучасне обладнання для реабілітації, неодноразово зверталася разом з ДОЗ області до Міністерства охорони здоров’я щодо покращення матеріально-технічної бази центру в межах програми HEAL Ukraine», — додала Лариса Білозір.

«Під час візиту ознайомилася з роботою відділення та поспілкувалася з медичним персоналом, який дбає про кожного пацієнта і робить все можливе для швидшого одужання. Сучасні тренажери, необхідні матеріали та комфортні умови перебування позитивно впливають на швидкість одужання та стан хворих», — зауважила парламентарка.

«А для зручності маломобільних пацієнтів відділенню також передано п’ять нових багатофункціональних візків, що, сподіваюсь, полегшить життя пацієнтів та надасть додаткову підтримку при пересуванні», — зазначила політик.

«Беззаперечно, робота такого відділення важлива як для жителів громади, так і для функціонування лікарні. Висловлюю вдячність медичному колективу за потрібну самовіддану працю. Бажаю закладу подальшого розвитку та покращення забезпечення, а всім пацієнтам — якнайшвидшого одужання!» — зауважила народна депутатка Лариса Білозір.

З фейсбук-сторінки народного депутата.

Фото з фейсбук-сторінки народного депутата.