Олег Кулініч зазначив: «Нагадаю, що проєкт з соціального родинного відновлення ветеранів запустили ще минулого року. Головним чином — це люди з інвалідністю внаслідок поранень. З тих пір у ньому взяли участь близько 700 колишніх військовослужбовців та членів їхніх сімей, зокрема — і дітей. З учасниками програми працювали мультидисциплінарні команди, які комплексно забезпечували і фізичне, і психологічне відновлення. Окрім того, також надавали юридичний та організаційний супровід у всіх питаннях, які потребували вирішення».

«Домовилися, що ще більше розширимо перелік послуг спільно з Мінсоцполітики та Мінветеранів і протягом найближчого часу вийдемо з пілотними проєктами у двох громадах Полтавщини. Їх практичний запуск планується ще до кінця осені. А вивчивши цей досвід громад — уже працюватимемо над подальшим масштабуванням в межах області і країни», — зауважив парламентарій.

«Важливо продовжувати цю роботу, аби наші захисники знали: вони та їхні родини не лишаться зі своїми проблемами один на один. Дякую за співпрацю всім, хто докладається до реалізації проекту!» — підсумував народний депутат Олег Кулініч.

Пресслужба Апарату Верховної Ради України.

Фото з фейсбук-сторінки Олега Кулініча.