З нагоди ювілею у Центрі екстреної медичної допомоги Чернівецької області відбулися урочисті збори. Привітав колектив закладу заступник голови обласної ради Михайло Павлюк. Він, зокрема, зазначив:

«Швидка медична допомога у Чернівцях була створена у час панування тут Австро-Угорщини, відтак і розвивалася за європейською моделлю. Через 120 років свого функціонування вона багато разів змінювалася і зараз трансформувалася у Центр екстреної медичної допомоги Чернівецької області, у якому працюють понад 900 фахівців. Для ефективного і швидкого реагування на виклики створено 3 станції, 7 підстанцій і 47 пунктів базування Центру по всій області, де 67 бригад цілодобово готові надавати допомогу нашим краянам».

Посадовець подякував працівникам та ветеранам служби за працю і вручив Почесні грамоти й Подяки Чернівецької обласної ради. Також відзнаку отримав керівник установи, депутат обласної ради Володимир Єлєнєв.

Під час заходу було презентовано новий автомобіль швидкої допомоги, яку отримав заклад. Він оснащений необхідним обладнанням, зокрема реанімаційним блоком з апаратом ШВЛ та дефібрилятором.

Пресслужба Чернівецької обласної ради.