Це місце, де кожен охочий може не лише доторкнутися до історії місцевої випічки, а й спробувати відтворити легендарний смаколик та скуштувати його.
Історія цієї випічки сягає початку XX століття. Один із найзаможніших підприємців Леон Урбанський володів великою електроварнею та найбільшим млином в окрузі, тож він почав виготовляти борошно вищого ґатунку та займався випічкою. Це дозволило йому заробити перший капітал. Окрім цього, Леон Урбанський був власником автобуса, що перевозив місцевих до Львова.
У 2022 році рецепт та історія рогалика потрапили до онлайн-книги рецептів «Фуд-гід Україною» – проєкту про незвичайні та надзвичайні українські страви.
Із популяризацією та попитом на смачну випічку вирішили відкрити кулінарну школу, де кожен охочий може створити смаколик своїми руками.
За матеріалами Львівської ОВА.