Минулої суботи в приміщенні Національного університету фізичного виховання і спорту відбулася позачергова конференція Федерації тенісу України, на якій обрали нового президента організації. Ним став бізнесмен і політик 51-річний Сергій Лагур (на знімку). Сергій Миколайович — палкий прихильник тенісу. Він зробив багато для розвитку цього виду спорту в Україні. Є одним із організаторів громадської організації «Український тенісний клуб», вже не один рік проводить у Черкасах міжнародні турніри серії «Ф’ючерс». Здійснив ще багато корисних справ.

Характерно, що новому очільникові ФТУ допомагатимуть його попередники на цій посаді — авторитетні фахівці Герман Беньямінов та Вадим Шульман, котрих на конференції було обрано почесними президентами національної федерації.
Бойовий склад також має президія ВГО «Федерація тенісу України»: Ареф’єв Сергій, Башлаков Сергій, Гуменюк Ігор, Зукін Євген, Імас Євген, Кевлич Всеволод, Козак Володимир, Кржевін Анатолій, Лашкул Сергій, Медведєв Андрій, Москаленко Ярослав, Мошак Сергій, Підаєв Андрій, Свєтова Альона, Семенов Дмитро.
Учора новообраний президент ФТУ зустрівся в Києві з представниками ЗМІ і розповів про найближчі плани роботи федерації і перспективи українського тенісу.
Фото з архіву «Голосу України».