Партія регіонів не голосуватиме за законопроект народного депутата Анжеліки Лабунської про звільнення екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко. Про це під час брифінгу заявив глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

За його словами, цей закон припускає можливість масово відправляти ув’язнених на лікування за кордон.

«Поспішно приймати закони для однієї людини, за якими нам потім доведеться далі жити, просто нерозумно. Ми пропонували ще минулого тижня створити робочу групу з підготовки проекту закону, але у нас склалося стійке переконання, що представники опозиції не хочуть звільнення Тимошенко», — заявив він.

Народний обранець вважає, що європейські колеги вирішили будь-яким шляхом забезпечити звільнення Тимошенко. «У нас є висновки по трьох проектах закону. Ні законопроект Лабунської, ні Арсенія Яценюка, Олега Тягнибока і Віталія Кличка не відповідають елементарним юридичним нормам. На мій погляд, за основу можна було б взяти проект закону Сергія Міщенка і доопрацювати його. В ідеалі треба було б створити спільну робочу групу і напрацювати такий законопроект, який був би виписаний у рамках розумних наслідків, а не під одну людину», — підкреслив О. Єфремов та додав, що питання Тимошенко на засіданні фракції не порушувалось і обговорюватиметься перед розглядом законопроектів.