Під час полювання на кабанів у Перемишлянському районі загинув колишній депутат Львівської міськради і бізнесмен Андрій Панас. Один із мисливців, почувши шум у заростях, вистрелив і влучив у свого колегу. Трагедія трапилася в суботу близько 15:00. Постріл був смертельним — куля влучила в сонну артерію.
Як повідомили у відділі зв’язків з громадськістю ГУ МВС у Львівській області, 53-річний львів’янин вистрелив у товариша випадково. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 119 КК України — вбивство через необережність.
Як розповідають очевидці, бізнесмен залишив свій «номер» і відійшов у бік. Це грубе порушення правил полювання. Усі деталі пригоди вивчає оперативно-слідча група.
У Львівській області цього року це вже третє вбивство з необережності на полюванні.
Андрія Панаса кілька разів обирали депутатом Львівської міськради, останнього разу — за списком партії «Реформи та порядок». Він займався ресторанним і будівельним бізнесом. За його сприяння було споруджено пам’ятник Ромео і Джульєтті, що стоїть неподалік Львівської опери — нині це улюблене місце відпочинку львів’ян.