Мешканка одного з сіл Олександрійського району виявила тіло чоловіка поблизу однієї зі споруд сільськогосподарського підприємства, коли вранці прийшла на роботу. Правоохоронці відпрацювали кілька версій трагічної події і того ж дня вирахували потенційного вбивцю — двадцятишестирічного раніше судимого односельчанина покійного.
У ході проведення першочергових слідчих заходів працівники міліції з’ясували, що загиблий — житель одного із сіл району, який мав намір влаштуватися на роботу в місцеве господарство. Щоб довести керівництву свою працездатність, шістдесятирічний чоловік охороняв вночі ферму, сподіваючись упіймати на гарячому когось із крадіїв. 
На жаль, за однією з версій, і його молодший односельчанин мав на меті те саме. Тієї ночі двоє «перспективних» охоронців зіткнулися на території господарства. Кожен вирішив затримати суперника як злодія. Молодший, 26-річний, виявився сильнішим та спритнішим. Завдавши суперникові кілька ударів по голові та шиї, він зв’язав тому руки та ноги мотузкою і відтягнув до найближчої ями, порослої бур’янами. Вранці спритник сподівався здати затриманого і отримати бажане місце охоронця. Проте до ранку постраждалий не дожив, захлинувшись кров’ю.
За словами начальника Олександрійського РВ УМВС в області Василя Титаренка, зловмисника затримано за навмисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України). Статтею передбачається покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.
 
Кіровоградська область.