Він керував УМВС у Івано-Франківській області
А звільнений Віктор Шемчук призначений радником Президента України.
Це вже другий генерал міліції, який за часи президентства Віктора Януковича очолив Львівську область. До двох років ніхто з останніх чотирьох голів ОДА не протримався на своїй посаді.
Банкіра Василя Горбаля замінив генерал-лейтенант міліції Михайло Цимбалюк. Йому на зміну прийшов залізничний «генерал» Михайло Костюк. Після прокурора Віктора Шемчука знову прислали генерала міліції Олега Сала.
Всі ці призначення з подивом зустріла місцева політична та бізнесова еліта, які вважають Львівщину перспективними регіоном для розвитку економіки та транскордонного співробітництва. Жоден з останніх голів ОДА не мав досвіду роботи в державних адміністраціях та не володів інструментарієм для керівництва великим регіоном.
Олег Сало народився 1968 році в місті Жовква Львівської області. Закінчив Львівське профтехучилище №21 за спеціальністю: монтажник радіоапаратури. Після служби в армії пішов працював в ДАІ. Навчався у Львівському сільськогосподарському інституті. За десять років служби пройшов шлях від рядового інспектора до начальника управління ДАІ Львівської області. Керував управліннями міліції у Львівській, Рівненській та Івано-Франківській областях. На виборах до Верховної Ради України 2006 року балотувався за списком блоку «Народна опозиція» Наталії Вітренко.
Представив нового голову ОДА Олега Сала віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул.
Львівська область.