Пекарню, де виготовлятимуть хліб за угорською технологією, відкрили у поліському селі Селець Дубровицького району. Місцеві мешканці, які працюють на новому підприємстві, навчилися випікати хліб без хімічних добавок. Підприємство хоче розширюватися — підшукує площі під пшеницю та жито. Власна сировинна база дає змогу випікати соціальний хліб за доступною ціною.
Популярне за тиждень
-
1Комітет з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування розглянув і підтримав законопроєкт про ліквідацію МСЕК 84
-
211 листопада — День незалежності Республіки Ангола 64
-
3Культурних діячів Волині нагороджено почесними грамотами Верховної Ради України 64
-
4Українська делегація спостережної місії за виборами в США на зустрічі з представниками Гельсінської комісії обговорила тему звільнення українців з російського полону 64
-
5Сьогодні — Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва 59