Пекарню, де виготовлятимуть хліб за угорською технологією, відкрили у поліському селі Селець Дубровицького району. Місцеві мешканці, які працюють на новому підприємстві, навчилися випікати хліб без хімічних добавок. Підприємство хоче розширюватися — підшукує площі під пшеницю та жито. Власна сировинна база дає змогу випікати соціальний хліб за доступною ціною.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Реформа публічного врядування — це частина нашого євроінтеграційного шляху 103
-
2Міжнародний день боротьби за повну ліквідацію ядерної зброї 70
-
3У Чернівцях зустрічалися молоді, амбітні та креативні 64
-
4У Верховній Раді України відбулося представлення проєкту Державного бюджету України на 2025 рік 54
-
5У Луцьку відбудуться змагання «Звитяга нескорених» 53