Пекарню, де виготовлятимуть хліб за угорською технологією, відкрили у поліському селі Селець Дубровицького району. Місцеві мешканці, які працюють на новому підприємстві, навчилися випікати хліб без хімічних добавок. Підприємство хоче розширюватися — підшукує площі під пшеницю та жито. Власна сировинна база дає змогу випікати соціальний хліб за доступною ціною.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1За 2024 рік грантову допомогу на розвиток садів та теплиць отримали 111 агровиробників на суму 477,2 млн грн 65
-
2У Збройних Силах України створено підрозділ із захисту культурної спадщини 61
-
3Федерація легкої атлетики України започаткувала новий напрям своєї діяльності, спрямований на реабілітацію ветеранів війни 61
-
4Розширено можливості отримання учасниками бойових дій високофункціональних протезів 57
-
5Олена Шуляк: Наше завдання — продовжувати працювати в напрямі виконання всіх індикаторів Ukraine Facility 53