Бокс. Президент Федерації боксу України Володимир Продивус і президент Міжнародної асоціації аматорського боксу Чінг Куо Ву підписали угоду про проведення фінальної матчевої зустрічі четвертого сезону Всесвітньої серії боксу (WSB) у Києві.
Вирішальний поєдинок  столиця України прийме у травні 2014 року. Про це було оголошено на офіційній церемонії нагородження «AІBA Annual Awards Ceremony 2013».
Нагадаємо, в турнірі візьмуть участь й «Українські отамани», які минулого року досягли фіналу змагань. Щоправда, тепер вони виступатимуть без своїх лідерів — Олександра Усика та Василя Ломаченка, котрі перейшли у професіонали.
За океаном не вірять у повернення Віталія Кличка на ринг
Керівник компанії Golden Boy (США) Річард Шафер не вірить у те, що чемпіон світу WBC у суперважкій вазі українець Віталій Кличко повернеться у ринг. Він хоче, щоб його боксер Деонтей Вайлдер провів бій уже за вакантний титул з першим номером у рейтингу канадцем Бермейном Стіверном. За словами Шаффера, Віталій повністю сконцентрується на політиці й просто не матиме часу на підготовку.