Футбол. Ми вже повідомляли про результати жеребкування стикового раунду ЧС-2014. Збірна України за путівку до Бразилії сперечатиметься з командою Франції. А тепер до вашої уваги реакція на подію наставників команд.
Дідьє Дешам:
— На нас чекають складні матчі. Маємо провести два важкі поєдинки з непростим суперником. В українців хороша команда, тож легко не буде. Ця збірна давно не програвала, провела дуже якісну кваліфікаційну кампанію. Проте ми зробимо все можливе, щоб потрапити на фінальний турнір до Бразилії.
Звісно, важливим є те, де ти проводиш перший і другий матчі. Поєдинок у відповідь ми зіграємо вдома — це плюс. Але подивимося спершу, як завершиться зустріч в Україні. Треба, щоб у нас залишався шанс у домашній грі. Ми поважаємо свого суперника і готуватимемося до протистояння з ним.
Михайло Фоменко:
— Треба готуватися до цього суперника і не думати, що було б, якби нам випав хтось інший. Збиратимемо інформацію, вивчатимемо збірну Франції, її сильні і слабкі сторони. Хто боїться, той не виграє. В будь-якому виді спорту. Тож боятися, думаю, не варто...