Фракція Партії регіонів готова проголосувати за законопроект народного депутата Сергія Міщенка щодо лікування засуджених за кордоном за умови, якщо його підтримає опозиція. Про це під час брифінгу заявив голова фракції Олександр Єфремов.
«Якщо буде консолідоване голосування опозиції, ми готові його підтримати. Якщо ж ми побачимо, що опозиція не дає голосів, то і ми не будемо», — сказав О. Єфремов. Він також зауважив, що законопроект С. Міщенка потребує доопрацювання, однак «може бути взятий у роботу».
Водночас голова фракції припустив, що опозиція не голосує за законопроекти, оскільки злякалася, що справа екс-прем’єра може скоро вирішитися. «Ми заявили про те, що місія Кокса—Квасневського зробила відповідну пропозицію Президенту нашої держави з приводу вирішення питання Тимошенко. Глава держави сказав: якщо Верховна Рада прийме відповідний закон, він його підпише. Ми запропонували: давайте свій законопроект, ми його готові розглянути і вирішити, а краще було б створити робочу групу для напрацювання документа. Ця заява злякала наших колег», — уточнив він.
Вл. інф.