Прокуратура розслідує ДТП за участю двох дільничних, що сталося минулої п’ятниці близько 20-ї години поблизу села Кунівка Кобеляцького району.

Старший лейтенант міліції кермував легковим автомобілем «Деу Сенс», який рухався до райцентру. В салоні перебував його колега. На узбіччі дороги стояв автобус «Мерседес Бенц» із 17 пасажирами, який виконував рейс Кривий Ріг—Полтава. Вимушену зупинку спричинила спущена камера переднього колеса. Попри те, що водій автобуса вжив передбачені в таких випадках заходи безпеки, міліціонер за кермом легковика не зміг обминути «Мерседеса», зачепив його ліве крило і з’їхав у кювет. Один із правоохоронців дістав закриту черепно-мозкову травму. Водій і пасажири автобуса не постраждали.

До місця ДТП виїхали оперативно-слідча група та комісія УМВС України в області. Як з’ясувалося, обидва дільничні віком 33 і 24 роки під час ДТП були напідпитку. За інформацією відділу зв’язків із громадськістю обласної міліції, керівництво УМВС уже прийняло рішення звільнити обох офіцерів з органів.

Полтавська область.