Переможцем року визнано бригаду швидкої медичної допомоги Ленінської підстанції Дніпропетровська. Вона посіла перше місце серед 12 колективів—учасників фіналу обласного конкурсу, який відбувся у Новомосковську.

Регіональні змагання на звання найкращої бригади «швидкої» тривали в області з початку вересня. За їх результатами було визначено команди, які і взяли участь у фіналі. Це бригади із шести станцій швидкої медичної допомоги регіону: Дніпропетровської, Дніпродзержинської, Павлоградської, Криворізької, Нікопольської та Новомосковської.

Учасники змагань надавали допомогу одночасно великій кількості потерпілих, рятували людей після ДТП і пацієнтів, у яких розвинулася гостра алергійна реакція.

Члени журі при оцінюванні дій бригад швидкої допомоги звертали увагу на вміння персоналу організувати роботу на місці надзвичайної події, на якість і швидкість надання екстреної медичної допомоги. Оцінювали також взаємодію медиків під час ліквідації наслідків аварій з дорожньо-патрульною службою і рятувальниками.

— Під час конкурсу ми вкотре переконалися в тому, що завжди до пацієнтів прийдуть на допомогу кваліфіковані фахівці, яким можна довіряти, — каже директор департаменту охорони здоров’я ОДА Валентина Гінзбург.