Понад 50 студентів і випускників вишів узяли участь в обласному форумі «Молодь за краще майбутнє». Організатором заходу виступив «Молодіжний центр Дніпропетровщини». Як розповіли кореспондентові «Голосу України» ініціатори форуму, головними його цілями стало об’єднання молодих людей, налагодження діалогу між обласною владою та молодими активістами з різних куточків регіону.

Учасники зустрічі (на знімку) змогли обмінятися ідеями та досвідом, висловити свою думку щодо бачення майбутнього української молоді. Власні проекти студенти презентували в рамках секцій «Я — волонтер», «Міцне здоров’я — успішне життя» і «Міжнародна діяльність». Молоді активісти вважають, що форум дав їм не лише цікавий досвід, а й можливість розкрити свій потенціал, знайти однодумців і отримати підтримку громадськості та органів влади.
«Упевнений, що всі учасники цікаво провели час, налагодили корисні контакти та отримали додатковий стимул для реалізації своїх ідей, — відзначив директор «Молодіжного центру Дніпропетровщини» Андрій Сухарьов. — Крім того, це своєрідна репетиція перед Міжнародним молодіжним форумом, який відбудеться в Дніпропетровську навесні. Планується, що на захід збереться понад тисяча учасників з інших країн».
Фото прес-служби облради.