Народні депутати України — екс-глава Дніпропетровської обласної організації «Фронту змін» Андрій Павелко та екс-глава Київської облорганізації «Фронту змін» Володимир Полочанинов, а також керівники деяких облорганізацій «Фронту змін» заявили про створення нової партії з робочою назвою «Демократи». Про це кореспондентові «Голосу України» повідомили у прес-службі нової партії.
«Ми закликаємо всіх, хто поділяє наше бачення й переконання, вибиратися з наявного опозиційного «болота», — йдеться в їхньому відкритому листі однопартійцям. Підкреслюється, що керівництво «Фронту змін» не почуло їх, щоб припинити ліквідацію партії.
«Ще вчора ми були єдиною і сильною політичною командою «Фронту змін». Нас поєднували загальні демократичні принципи, цінності та ідеї. Ми прагнули справжніх змін і готові були за них боротися. Ми створювали нові напрями й форми діяльності партії. Ми змінювали підходи в роботі із суспільством. Люди нам довіряли. У нас вірили. Нас підтримували. Сьогодні ми хочемо чітко заявити: наша команда була й залишається в опозиційному таборі. Ми чесно й відкрито звернулися до керівництва фракції «Батьківщина» щоб припинити ліквідацію «Фронту змін» і зайнятися реальною опозиційною роботою», — відзначають «демократи».
 
Дніпропетровська область.